استاندار گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این دو طرح با اعتباری افزون بر23 هزار و 120 میلیارد ریال با اشتغالزایی بیش از چهار هزار و300 نفر بطور مستقیم به تصویب رسیده است.
وی اظهارداشت: همچنین سه طرح صنعتی با سرمایه گذاری 117 میلیارد ریال به تصویب کمیسیون آمایش صنعت استان رسیده است.
قهرمانی در ادامه از موافقت پرداخت تسهیلات 28.5 میلیارد ریالی به پنج واحد نیمه کاره صنعتی و 19 طرح متقاضی و همچنین دریافت تسهیلات سرمایه در گردش با رقمی معادل 133 میلیارد و 800 میلیون ریال در کمیسیون طرح آمایش صنعتی استان خبر داد.
وی به طرح آمایش صنعتی و معدنی اشاره کرد و گفت: تکمیل زنجیره های تولید و اتصال حلقه های مفقوده در بخش صنعت، استفاده از ظرفیتهای نسبی استان و ایجاد انضباط صنعتی از ویژگیهای طرح آمایش صنعت است.
استاندار گیلان افزود: براساس سند چشم انداز 20 ساله کشور و قانون برنامه چهارم و سند راهبردی توسعه در خصوص بخش صنعت، توجه به هد فمند ساختن سرمایه گذاری در استان به منظور تعادل و توازن صنعت در رأس امور قرار گرفته است.
وی در ادامه با اشاره به قا بلیتها، امکانات، پتانسیل و ظرفیت استان برای توسعه صنعت، اظهار داشت: با اجرایی شدن طرح آمایش صنعت در یک دوره سه ساله از سال 1387 تا 1390 گامهای مؤثری در جهت کاهش شکاف سهم سرمایه گذاری صنعتی استان برداشته می شود.
قهرمانی اظهار داشت: باتوجه به این امر که در طرح آمایش صنعت امکانات و رشد اقتصادی منطقه در نظر گرفته شده، این طرح می تواند در زمینه ایجاد اشتغال و تولید بهینه بسیار مفید و ارزشمند باشد.
وی در ادامه با تأکید بر تصویب طرحهای کار آمد و اشتغالزا خاطر نشان کرد: کلیه طرحها و پروژههای که در کمیسیون آمایش صنعت و معدن استان مورد بررسی قرار می گیرند باید متناسب با نیازهای استان باشد.
استاندار گیلان افزود: توسعه صنعت موجب رونق استان خواهد شد و با توجه به این امر باید با بهره گیری مناسب از امکانات و استعدادهای موجود در استان جهت توسعه و ایجاد صنایع فعالیت کرد و با حمایت از سرمایه گذاران واقعی و توانمند و همچنین تشویق و ترغیب آنان، شرایط را برای حضور بخش خصوصی و تعاونیها مهیا ساخت.
تحقق اهداف سند چشم انداز 20 ساله کشور با تکیه بر صنایع پویا امکان پذیر است
وی در ادامه با اشاره به اقدامات ارزشمند دولت دهم در بخش صنعت و معدن گفت: تحقق اهداف سند چشم انداز 20 ساله کشور با تکیه بر صنایع پویا امکان پذیر است و در چهار سال اخیر حرکتی جهشی و پرشتاب برای ایجاد صنایع بزرگ در استان گیلان صورت گرفته است.
قهرمانی همچنین با بیان اینکه گیلان در طرح آمایش صنعتی از نظر تعداد طرحها رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده اظهار داشت: گیلان پس از استان تهران با تعداد 62 طرح صنعتی و معدنی با سرمایه گذاری حدود شش هزار میلیارد ریال و برآورد اشتغالزایی افزون بر شش هزار نفر دومین استان کشور در طرح آمایش صنعتی است.
وی خاطر نشان کرد: تاکنون 38 طرح صنعتی پس از اتمام مراحل کارشناسی اولیه در کمیسیون آمایش صنعت استان با اعتباری افزون بر سه هزار و 700 میلیارد ریال به تصویب رسیده که اجرای این طرحها بیش از سه هزار نفر اشتغالزایی در برخواهد داشت.
پرداخت سرمایه در گردش به 219 واحد صنعتی به تصویب کمیسیون آمایش صنعتی گیلان رسیده است
استاندار گیلان همچنین با اشاره به ضرورت حمایت مالی از صنایع موجود از طریق پرداخت سرمایه در گردش، اظهار داشت: به منظور ارائه تسهیلات و حمایت از بخش صنعتی استان تاکنون پرداخت سرمایه در گردش به 219 واحد صنعتی با اعتباری افزون بر یک هزار و 198 میلیارد ریال به تصویب کمیسیون رسیده و در حال حاضر مبلغ 610 میلیارد ریال از این تسهیلات به تصویب بانک عامل رسیده و در مرحله پرداخت است.
وی تأکید کرد: در زمینه دریافت تسهیلات سرمایه در گردش، صنایع مهم استان که توسعه و آبادانی منطقه نقش دارند و منحصر بفرد هستند در اولویت قرار دارند.
قهرمانی همچنین با بیان اینکه طرحهای باید در کمیسیون آمایش صنعت و معدن مصوب شوند که قابلیت رقابت در بازارهای خارج از استان و کشور را داشته باشند، اظهار داشت: صنعتی می تواند موفق باشد که توان رقابت با محصولات مشابه غیر بومی را داشته باشد.
وی بیان داشت: با توجه به اولویت و اهمیت توسعه صنعت، تمامی طرحها و پروژههای صنعتی از مرحله صدور مجوز تأسیس تا مرحله بهره برداری در ستاد حمایت از سرمایه گذاری رصد و مشکلات احتمالی آنان برطرف می شود.
استاندار گیلان یاد آورشد: تکمیل طرحهای نیمه تمام از اهداف دیگر کمیسیون طرح آمایش صنعتی استان گیلان است.
نظر شما